Pizza deocheata.

Pentru aluat avem nevoie de:
4 linguri de smântână
4 linguri de maioneză
2 oua
9 linguri rase de faina de grau
0.5 lingurita sare

20160623_190625-1
Pentru umplutura avem nevoie de:
Maioneza, rosii taiate felii, masline, carne sau salam si cascaval.

20160623_194133-1
Preparam:
– Punem intrun bol smantana + maioneza + oale + faina + sarea. Amestecam bine pana obtinem o consistenta asemanatoare smantane, poate putin mai groasa. Turnam compozitia intr-o tava unsa bine cu unt sau margarina.

Dam la cuptom la o temperatura medie pana incepe putin sa se intareasca aluatul.

20160623_194217-1

Scoatem tava din cuptor si ungem turta cu maioneza, apoi punem rosiile taiate felii, salamul maruntit, maslinele si peste toate astea punem cascaval ras. Dam la cuptor, iar cand cascavalul va fi topit pizza poate fi scoasă din rola si servita.


P.S. Aceasta pizza este foarte usor de preparat si foarte gustoasa.

Lasă un comentariu